De zomer wordt bepaald door zon, zand en water.

Mensen concentreren zich meestal op hun zwemkleding en gooien een t-shirt en een korte broek erop en hun outfit wordt een niveau lager. Het is tijd om meer aandacht te besteden aan onze bohemian-chique tunieken als cover-ups voor onze badpakken, waardoor je er stijlvoller uitziet en de aandacht trekt zodra je je huis uit stapt.

We kunnen beginnen met de basis: een tuniek / kimono-jurk. Een oversized poncho in een lichte tint of een shift / zwierige jurk laat de wind binnen en houdt je koel. De lichte tinten zijn goed om op te letten bij het winkelen voor oversized kleding, vooral bij het strand, om je niet in de stof te verdrinken en om de meedogenloze zon te vermijden. Lichte tinten laten het licht doorschijnen en vullen een mooie bruine kleur aan. Geel brengt een vrolijke uitstraling om je heen, terwijl lichtroze je huidskleur complimenteert. Voor degenen die graag minder stof hebben, zijn shift-jurken ideaal; de shift-stijl zorgt nog steeds voor een chille sfeer, maar is iets meer op het lichaam afgestemd. Elke kleurtint past goed bij boho shift-jurken, maar de ideale zomerkleuren zijn felblauw of fel oranje, de zomer heeft alles te maken met het brengen van meer kleur in je dag, in tegenstelling tot de wintermaanden.

Vloeiende jurken hebben mijn voorkeur, die mijn huid laten ademen, maar niet te baggy, simpel en chic. Eenvoudig geprinte bohemian jurken geven mijn outfit een extra touch: handgeschilderde bloemen langs de halslijn en de zoom van de jurk en een paar hele leuke trendy armbanden zijn voldoende om de outfit af te maken.
Wil je een paar van je nieuwe badpakken laten zien terwijl je je nog steeds bedekt? Zwierige sari-broeken zijn de juiste keuze.

boho kleding style met trendy hippe armbanden

Wat ook leuk is om om je pols te dragen samen met een oversized poncho of een zwierige jurk is een gegraveerde armband

Wat vindt jij het lekkerste om te dragen tijdens de zomer ?

Hoe leuk zou het zijn als je zelf tekst op je armband kunt laten graveren..