DIY siliconen armband aanpassen

De meeste vrouwen houden ervan om accessoires te maken om hun outfit compleet te maken. Een van de meest voorkomende accessoires voor zowel mannen als vrouwen zijn rubberen siliconen armbanden en polsbandjes. Deze items kunnen in verschillende kleuren, stijlen en ontwerpen zijn en worden meestal in verschillende accessoire winkels verkocht.

U heeft echter ook de mogelijkheid om uw eigen armband of polsbandje te personaliseren en misschien wel de mogelijkheid om goedkope schakelarmbanden te maken
Wanneer u van plan bent uw eigen armbanden en polsbandjes van siliconenrubber te ontwerpen, moet u beslissen of u uw eigen armband gaat maken of koop er gewoon een die u kunt aanpassen.

Er zijn veel DIY-kits voor het aanpassen van siliconenarmbanden die online kunnen worden besteld. Deze bevatten instructies voor het maken en op maat maken van armbandontwerpen, en bevatten ook alle benodigde gereedschappen. Deze kits zijn handige tools, vooral voor beginners.
Als je de armband of polsband al hebt, kun je er met een klein mesje in gaan snijden. Voor beginners mag u eerst uw eigen naam gaan kerven. Er is geen standaardregel bij het snijden, dus je kunt echt je eigen stijl gebruiken. Als je klaar bent, trek je het snijwerk over met een gekleurde inkt pen om het te markeren. Zorg ervoor dat de kleur van de pen overeenkomt met de kleur van de banden.

Image for post
Image for post

Een op maat gemaakte rubberen polsband kan ook worden verbeterd met toegevoegde tekeningen of gelijmde afbeeldingen. U kunt allerlei afbeeldingen in de band snijden om de boodschap die deze overbrengt te benadrukken. Er is geen limiet aan het aantal afbeeldingen dat u op de band mag zetten, zolang de esthetische aantrekkingskracht ervan in het oog blijft. Als u niet zeker bent van het maken van uw eigen ontwerp, kunt u zelfklevende afbeeldingen kopen om te gebruiken bij het versieren van uw band.

Voor vrouwen kan een op maat gemaakte siliconen armband nog meer worden verbeterd door zelfklevende juwelen toe te voegen. Er zijn diverse juwelen die in verschillende handwerkwinkels kunnen worden gekocht. Grotere hoeveelheden kopen kan goedkoper zijn als u van plan bent veel banden en armbanden te ontwerpen. Je kunt ook kralen gebruiken in plaats van juwelen.
U kunt deze op maat gemaakte rubberen siliconen armbanden en polsbandjes zelfs verkopen en er geld mee verdienen. Dit kan een goed begin zijn van een accessoire- of productiebedrijf. Deze accessoires kunnen ook worden gebruikt als gepersonaliseerde souvenirartikelen en tokens voor allerlei soorten feesten.
Voor meer informatie en ideeën bezoek onze website en bekijk de verschillende schelpen armbanden en maak zelf de leukste armbandjes

of lees onze leuke armbanden blog met volop interessante tips

Hoe leuk zou het zijn als je zelf tekst op je armband kunt laten graveren..

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store