Verbazingwekkende soorten zilveren sieraden

Het zilverachtige metaal is in de loop van de tijd een van de meest waardevolle materialen geworden voor het maken van prachtige ornamenten. Veel mensen houden van zilveren sieraden omdat ze koninklijk aantrekkelijk zijn. Behalve dat ze mooi zijn, zijn snuisterijen van zilver trendy, betaalbaar en verkrijgbaar in vele exotische dessins. Ze zijn inderdaad erg opvallend en elegant. Er bestaan ​​verschillende soorten van dergelijke ijdelheidsslijtage om kostuums en het lichaam te versieren. Ze zijn vaak afhankelijk van het type zilver waaruit ze zijn gemaakt. De verschillende soorten zilveren vaartuigen worden hieronder besproken.
Puur zilver
Puur zilveren bedels zijn soorten sieraden die zijn gemaakt van de pure versie. Puur zilver is ongeveer 99,9% gezond.

Deze zilversoort heeft een glanzende en erg zachte afwerking. Door de zachte aard zijn puur zilveren sieraden erg kneedbaar. Het is dus heel gemakkelijk om armbanden, kettingen, oorbellen en andere bedels van puur metaal te maken. Het is heel gemakkelijk om een ​​aantal uitgebreide patronen uit het pure element te maken, vergeleken met andere soorten metalen die worden gebruikt bij het maken van sieraden.

Sterling zilver heeft een onvervalst gehalte van ongeveer 92,5%. Het is een heel hard metaal, maar ook erg beroemd vanwege het maken van die prachtige versieringen. De meest voorkomende soorten juwelen gemaakt van sterling spul zijn onder andere armbanden, kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. Dergelijke juwelen worden geproduceerd door procedures te gebruiken die inlegwerk, filigraan, gravure en achtervolging omvatten. De wonderen van sterling zilver zijn altijd gemarkeerd met ‘925’, wat de kwaliteit van het metaal weergeeft.

Duits zilver wordt in de volksmond ook wel de alpaca-soort genoemd. Het is een soort metaal dat wordt verkregen door koper, nikkel en zink met elkaar te vermengen. Sieraden die uit deze samensmelting zijn gemaakt, staan ​​vooral bekend om hun taaiheid, duurzaamheid en corrosiebestendigheid. De meeste sieraden gemaakt van Duits zilver worden niet direct op de huid gedragen omdat sommige mensen allergisch kunnen zijn voor de invloed. De sieraden van Duits zilver zijn onder meer kettingen, oorbellen en hangers.

Zilveren edelsteen sieraden worden gemaakt van hetzelfde materiaal, maar ze krijgen de naam vanwege het feit dat edelstenen en andere metaalsoorten vaak in dit soort sieraden worden bezaaid. De edelstenen geven het fantastische zilver een unieke, aantrekkelijke en charmante uitstraling. Vrijwel elk type sieraden gemaakt van zilver kan worden bezet met edelstenen. De meest voorkomende soorten edelstenen die worden gebruikt om de sieraden te bezegelen, zijn turkoois, amethist, robijn, topaas, parel, smaragd en saffier.

Geoxideerde zilveren sieraden worden zodanig geoxideerd dat ze het zilver een donkere, antieke en sobere uitstraling geven. De meeste mensen zijn verrast door het feit dat oxiderende zilveren sieraden de ornamenten een opvallende verschijning geven. Veel mensen voelen zich dus erg op hun gemak bij het gebruik van geoxideerde sieraden, omdat dit het extra voordeel heeft van innovatieve, onconventionele ontwerpen. De verschillende soorten zilveren sieraden die vaak worden geoxideerd, zijn onder meer ringen, kettingen, teenringen, oorbellen en armbanden.
Ongeacht het soort zilveren sieraden waarvoor u van plan bent te gaan, u kunt er zeker van zijn dat ze stijlvol, elegant, prachtig en verrassend betaalbaar zijn.

Hoe leuk zou het zijn als je zelf tekst op je armband kunt laten graveren..

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store