Vingerafdruk armbanden

Dutch Outlet
2 min readDec 19, 2020
vingeradfruk armband

Er zijn veel soorten armbanden stijlen. Sommige van deze armbanden zijn duurder dan andere, afhankelijk van de maker van dergelijke sieraden. Om modieus te zijn, moet u het soort armbanden kiezen dat bij u past bij uw leeftijd, persoonlijkheid en geschikt voor de gedragen gelegenheid. Sommige armbanden zijn klassiek omdat ze niet uit de mode en stijl gaan.

Wat tegenwoordig ook vaak gedragen wordt zijn armbanden met een persoonlijk aandenken zoals een zilveren vingerafdruk armband

zilveren vingerafdruk armband

Gegraveerde armbanden bestaan ​​al meer dan honderd jaar om verschillende goede redenen. Deze vormen zeer sentimentele stukken en zijn op grote schaal gebruikt als familiestukken die van de ene generatie op de andere worden overgedragen. De armbanden zijn ook erg modieus met gravures die ze echt uniek en persoonlijk maken.

Gegraveerde vingerafdruk armbanden gebruiken meestal dure metalen zoals goud, zilver of platina waarin tekst of symbolen op het oppervlak zijn gegraveerd voor een persoonlijker tintje. De meest voorkomende gravures zijn namen van personen of een fingerprint bracelet die veel worden gebruikt bij speciale herinneringen.

Mensen houden van het gevoel dat hun naam of de naam van hun dierbaren op hun sieraden wordt geplaatst. In die zin vertegenwoordigt het sieraad zelf de drager of heeft het een speciale relatie met de naam erop gegraveerd.

De gegraveerde armband vingerafdruk wordt ook wel dan de belichaming van een speciale gebeurtenis of persoon in het leven van de drager. Dit soort vingerafdruk armbanden hebben meestal een hele speciale herinneringen.
14 tot 24-karaats goud of 925 zilver is het meest gebruikte materiaal voor gegraveerde armbanden, omdat het metaal zacht is en gemakkelijk kan worden bewerkt en omdat ze zeer duurzaam, glanzend en aantrekkelijk zijn.

De prijs van een vingerafdruk armband wordt bepaald door het soort metaal dat wordt gebruikt, de aanpassingen en de maat.

Zilveren en sterling zilveren armbanden kosten ergens tussen de €40 en € 150, terwijl duurdere metalen zoals goud en platina wel € 800 kunnen oplopen. Het goedkoopste metaal om mee te werken is roestvrij staal of aluminium. Dit zijn geweldige alternatieven vanwege hun lichte gewicht en duurzaamheid.

--

--

Dutch Outlet

"Online shopping: Where convenience meets endless choices. Discover a world of products just a click away."